WILT U OOK EEN LEVENSGEBEURTENIS LATEN REGISTEREN?

Laat uw gegevens achter, wij nemen binnen 12 uren contact met u op.
bekijk onze portfolio

REFERENTIES


Bruiloft film Gorredijk

Ontzettend mooi hoor de DvD van ons  trouwen...
Zo beleef je de hele dag weer opnieuw, je hebt 2 stuks toegestuurd graag zou ik nog een exemplaar willen. Mooi voor de beide jongens wanneer ze ooit op hun zelf gaan wonen.

SUPER BEDANKT!!
Groetjes Luut en Jantje


Bruiloft film Oldebroek

We kijken met ontzettend veel plezier terug op onze trouwdag!!
We zijn ook erg blij dat we voor jullie (jij en Gerjanne) hebben gekozen om onze dag vast te leggen.Niet alleen om de professionaliteit maar ook om jullie ontspannen/ongedwongen houding. We hebben vanuit verschillende hoeken positieve reacties ontvangen.

Groeten Marjan en Paul


Bruiloft film Leeuwarden

Wij hebben gisteravond nog de dvd gezien.Het is heel mooi geworden. Perfect.

Bedankt nogmaals.
Groetjes, Johan en Linda


Bruiloft film Groningen

Hallo Wietse,

Wij kijken met heel veel plezier terug op onze fantastische dag van afgelopen woensdag! We hebben het grootste deel van de dag amper gemerkt dat je aan het werk was, super gedaan!

Lars & Joy


Bruiloft film Katlijk

Wow! wat leuk, erg mooi gedaan!! We hebben de DVD gisteren bekeken en vonden het helemaal super !! Ontzettend bedankt! Ook de DVD hoes en de cd-sticker :-) Voor nu en voor later vinden wij dit een prachtige herinnering. De factuur hebben we vanochtend naar jou overgemaakt. Heel fijn weekend en zullen jou bij vrienden en kennissen aanbevelen, je weet het maar nooit...

Groetjes, Johan en Coby


Bruiloft film Aldtsjerk

Langs deze weg hartelijk dank voor de videoreportage die je voor ons hebt gemaakt op onze trouwdag. We zijn er erg blij mee. Het geluid is heel duidelijk en de beelden eveneens. Voor ons een hele waardevolle herinnering. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Met vriendelijke groet, Jeroen en Arjet


Bruiloft film Leeuwarden

De DVD’s zijn geweldig. Prachtig om de beelden weer te zien en Muriël krijgt er geen genoeg van. Iedere dag moet één van de DVD’s even draaien. Kortom, we kijken iedere dag weer even naar de trouwdag.

Groeten, Manfred en Jetske


Bruiloft film Groningen

Ik heb de videoclip op facebook gezet en heb zoveel complimenten gehoord, en zelfs mensen die tranen in de ogen kregen. Dus goed gedaan Wietse. Zelf vind ik de muziek heel mooi, en het moment dat Esmee-louise in de camera kijkt. hartelijk dank voor de geweldige films, echt weer een wouw effect.we hebben weer even genoten van onze mooie dag op 11-12-13.

Groeten, Hans en Carmen.


Bruiloft film Ezinge

We hebben de film ontvangen. Het ziet er erg goed uit! Leuk om alles weer terug te zien! Je hebt er een hele mooie compilatie van gemaakt waar we nog lang van kunnen genieten!

Groetjes Allart en Mirjam


Bruiloft film Zwolle

We hebben genoten van de film Wietse! Super gedaan, we zijn er erg blij mee! Ontzettende bedankt voor je werkzaamheden, je bent een hele fijne videograaf!

Groeten, Martijn & Jolinda Linde


Bruiloft film Wouterswoude

We hebben de compilatie en clip gezien. We vinden het resultaat geweldig leuk geworden. Dank je wel

Friso en Elly


Bruiloft film Sloten

Hartelijk bedankt voor de mooie reportage. We hebben erg genoten om alles weer even terug te zien. Sommige stukken waren we al kwijt, maar gelukkig hebben we de film..

Met vriendelijke groet, Jan en Gea


Bruiloft film Adorp

We hebben de dvd's ontvangen. Hartstikke bedankt. We hebben inmiddels de dvd met de compilatie en de clip al gezien. En van het weekend ook al met de families. Het is heel mooi geworden.We zijn erg tevreden.

Dennis en Harma


Bruiloft film Wolvega

We willen je erg bedanken voor de dvd. Hij is echt heel mooi geworden en hebben hem al menig keer bekeken met vrienden en familie. We zijn blij dat we onze trouwdag door jouw hebben laten filmen.

Groetjes Jelmer en Trijntje


Bruiloft film Zwolle

Hallo Wietse,

We hebben de nabestelling in goede orde ontvangen. Ouders en schoonouders zijn superblij met de dvd's; iedereen is erg enthousiast en vind het erg mooi. Ook nog bedankt voor het opnieuw opsturen van de link van de openingsdans. We hebben het bestand goed kunnen downloaden.

Groetjes Chris en Fenny


Bruiloft film Ommen

We hebben de dvd al even bekeken.Het is super leuk geworden, we zijn helemaal tevreden! Leuk om alles weer terug te zien:-) Bedankt!

Groetjes Jeroen & Patricia


Bruiloft film Oosterwolde

Wat een mooie film is het geworden! We hebben er met een lach en een traan naar zitten kijken...een geweldige herinnering aan een minstens zo mooie dag! Dank je wel...

Nogmaals bedankt en wellicht tot een volgende keer.

Groetjes, Ruud en El


Bruiloft film Ommen

Hallo Wietse,

Wat een prachtige video! Zijn er echt super blij mee en onze ouders vonden het ook erg mooi!

Groetjes Bart en Ilse


Bruiloft fim Groningen

Hierbij nog even een mailtje van ons. We hebben gisteravond meteen de film van een uur bekeken en wat heb je het mooi gedaan! Af en toe moesten we een traantje wegpinken (zelfs Rolf ook, haha dat zegt wat) om de ontroerende momenten zo her te beleven. De beelden van mijn moeder hadden natuurlijk na haar overlijden extra betekenis en dat had je heel mooi in beeld gebracht. Met de mooie muziek eronder is het echt prachtig geworden en we zijn heeeel blij dat we dit hebben laten vastleggen en dat jij dit voor ons wilde doen. Het is natuurlijk je werk, maar je was heel erg fijn om mee "samen te werken" en op die dag hebben we je nauwelijks gemerkt, terwijl toch alles heel mooi vastgelegd is. Ook heel leuk dat je zo lang gebleven bent en zoveel tijd hebt gestopt in het eindresultaat.

Nogmaals bedankt voor alles en als je de foto's of filmpjes op je site wil zetten mag dat natuurlijk, zouden we wel leuk vinden! :)

Groetjes Rolf en Linda.


Bruiloft film Leeuwarden

De clip is al 120 keer bekeken op Youtube! We krijgen er veel complimentjes over, sommigen zijn tot tranen toe geroerd! Ook de langere versies zijn leuk. Heb erg gelachen hoe je alles wat mis ging er subtiel in hebt verwerkt : )

Groetjes, Dennia en Martine


Bruiloft film Sexbierum

Ik zou je nog even mailen! Maar we hebben de compilatie al heel vaak bekeken. Geweldig zeg! Vrienden en familie zijn ook dol enthousiast! Super!

Binnenkort hebben we vakantie, dan bekijken we de lange versies nog even.

Bedankt in ieder geval!

Groetjes Dirk-Jan & Elsbeth


Bruiloft film Hoogeveen

Herbeleving van onze trouwdag door Smash Visuals

Op 3 mei 2013 zijn Gerrolt en ikzelf, Aline, getrouwd op landgoed Overcinge te Havelte. De voorbereidingen hiervoor startten in het najaar van 2012 en zo maakten we op 13 oktober, op de Bruidsbeurs in Groningen, kennis met Smash Visuals, het multimediabedrijf van Wietse Bijlstra.

Kennismaking

In alle rust en zonder opdringerig te zijn, gaf Wietse uitleg over de mogelijkheden voor het filmen van onze trouwdag en voor het bewerken van de beelden, door hem gebruikte filmmaterialen en het gunstige kostenplaatje. Pas halverwege januari 2013 besloten we om onze huwelijksdag te laten filmen en gelukkig was Wietse nog beschikbaar.

De prettige kennismaking kreeg een goed vervolg met de snelle toezending van offerte en contract. Het prachtige eindresultaat hebben we ongetwijfeld mede te danken aan het voorbereidingsgesprek (maart 2013) waarin we aan konden geven wat we graag in de film terug wilden zien, wat belangrijk was voor ons en waarbij ook praktische zaken aan de orde kwamen. Zo bespraken we onder andere de dagindeling en de beschikbare faciliteiten op de huwelijkslocatie.

Trouwdag en eindresultaat

Op 3 mei was Wietse op tijd aanwezig waardoor er nog even tijd was voor een praatje, een kop koffie en kennismaking met de fotograaf, ceremoniemeesters en naaste familieleden. De ontspannen start, goede voorbereiding en zijn rustige en bescheiden opstelling gaven ons het (terechte) vertrouwen in een goed filmresultaat. In andere recensies worden zijn bescheiden aanwezigheid en goede samenwerking met de fotograaf genoemd; daar sluiten we ons volledig bij aan!

Na onze trouwdag hield Wietse ons op de hoogte van de vorderingen en er bleef ruimte voor inbreng van onze kant. Na circa acht weken was de dvd klaar en konden we genieten van onze eigen trouwdag in drie versies: de korte videoclip, de film van ongeveer een uur en het totaal aan gemaakte filmbeelden. De keuzes die zijn gemaakt uit het beschikbare beeldmateriaal leiden, samen met de door ons uitgezochte muziek, tot een prachtige weergave van onze trouwdag; we vinden het heel bijzonder dat het Wietse is gelukt om de sfeer van de dag zo mooi weer te geven!


Bruiloft film Burdaard

Wietse heeft onze dag ook vastgelegd. en we zijn er erg blij mee.
Een aanrader. Hij is zeer geschikt!

Groetjes Durk, Grietsje en Anouk


Bruiloft film Drachten

Wij kenden Wietse eerst niet, maar het leek ons erg leuk om onze huwelijksdag op film vast te laten leggen. Via een folder op de love and marriagebeurs hebben we contact opgenomen en bij Wietse wat voorbeelden bekeken. Wietse heeft onze bruiloftsdag van A tot Z gefilmd. Hij was er mooi op tijd en is tot het einde gebleven. Soms merk je niet eens dat hij alles filmt, later zie je dan dat alles supermooi is vastgelegd. Geweldig om terug te zien en wat zijn beelden dan veel waard! Wij hebben bij het zien van de eerste beelden een traantje weggepinkt, omdat alle ontroerende momenten weer terugkwamen. Het is prachtig in elkaar gezet, goede kwaliteit van de beelden, maar ook van het geluid en met de juiste mooie muziek eronder is onze bruiloftsfilm fantastisch geworden. We zijn heel erg blij met het eindresultaat en wij zouden Wietse dan ook aan iedereen die nog gaat trouwen willen aanbevelen, want op mooie beelden van een bijzondere dag in je leven moet je nooit besparen en daarbij is het echt niet duur voor wat je ervoor terug krijgt en voor hoeveel tijd het Wietse moet kosten om dit voor elkaar te krijgen. Echt super en Wietse is superfijn om mee samen te werken, dus wij zijn heel blij dat we voor Smash Visuals hebben gekozen. :)

Geweldig! Bedankt!


Bruiloft film Jannum

Wij hebben onze huwelijksdagen ook door Wietse laten filmen en hebben een prachtige film ontvangen.Alle momenten van die dagen heeft Wietse fantastisch mooi in beeld gebracht. Hij weet precies wat hij moet filmen en op welke manier. Hierdoor kun je alle mooie momenten van die dagen herbeleven, ook de momenten die je door alle drukte of zenuwen minder bewust hebt meegemaakt. Dat is echt fantastisch! Wat ook heel bijzonder is, is dat je al je dierbare personen en hun reacties weer terug ziet op de film. Wietse is beide dagen aanwezig geweest en is heel professioneel. Hij filmt alles en heeft heel goed samengewerkt met onze fotograaf.Hij is heel fijn in de omgang en ging gewoon zijn gang wat echt enorm fijn is op zo'n belangrijke dag in je leven. Kortom: Wietse is een echte aanrader en is zijn geld meer dan waard!

Wietse: BEDANKT!

Groetjes, Hans en Suzanne


Bruiloft film Drachten

Op onze bruiloft waren wij erg blij met Wietse als videograaf. Hij is prettig in de omgang met ons en onze fotograaf en is de hele dag van 8 uur 's ochtends tot half 2 's nachts aanwezig geweest. Ook over het eindresultaat zijn we zeer tevreden! Mooi in elkaar gezet, geluid is kwalitatief goed en alles is goed verstaanbaar, top!

Ik zou hem zeker aanraden, hij vraagt er niet veel geld voor in vergelijking met andere bedrijven en toch krijg je de kwaliteit die je wilt voor zo'n belangrijke dag als je trouwdag. Bedankt Wietse!

Groetjes, Sander en Christa


Bruiloft film Groningen

Ook voor ons heeft Wietse onze hele huwelijksdag gefilmd. Ik kan wel een heel lang verhaal gaan houden, maar ik denk dat dit het samenvat:GEWELDIG! Het meest prettige is dat je Wietse de hele dag niet merkt, maar uiteindelijk een professionele film oplevert. Vanuit verschillende hoeken met verschillende camera's.

De videoclip is ook erg leuk, veel mensen hebben we die al laten zien voor een mooie impressie van onze dag. Ga zo door Wietse!


Bruiloft in Ureterp

Op vrijdag 10 juni zijn wij getrouwd.

Wij kijken met veel plezier terug op deze fantastische dag.

Mede door de prachtige beelden van Wietse gaan wij zo nu en dan echt even terug in de tijd.

De communicatie met Wietse verliep altijd goed.

Op de dag zelf hebben wij amper gemerkt dat Wietse aanwezig was.

Zoals Wietse zelf ook aangeeft: 'Ik registreer in plaats van dat ik regisseer'. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

Wietse bedankt!

NEEM CONTACT MET MIJ OP


Like ons op Facebook Volg ons op TwitterAbboneer je op ons Youtube kanaal

Smash Visuals
Waling Dykstrastrjitte 6
9151 JK Holwerd 

Tel. 06-36046999
E-mail: info@smashvisuals.nl 
 
14 jaar ervaring 
Kwaliteit in full HD 
Last-minute? Binnen 1 uur antwoord 
Meer dan 150 bruiloften vastgelegd 
Gebruik van professionele materialen
Tel. 06-36046999          E-mail: info@smashvisuals.nl 
Onderscheidend in visualiseren en digitaliseren 
smash visuals
Smash Visuals